JEMAKO Powerreiniger


De Powerreiniger (Kraftreiniger) is onze meest verkochte reiniger. Niet verwonderlijk, want het is een superhandige alleskunner! Als superkrachtige ontvetter wordt hij heel veel gebruikt in de keuken. Maar net als vrijwel alle andere JEMAKO producten is hij natuurlijk multifunctioneel, en kun je hem verdunnen tot een lekker sopje op iedere gewenste sterkte.
Bonus: Dit product is zeer geschikt voor mensen met gevoelige handen, want deze reiniger is zeer krachtig maar toch zacht voor de huid. En dat merk je, ook als je geen gevoelige huid hebt.

de JEMAKO Powerreiniger is geschikt voor o.a. ....

♡ afwas
♡ aanrecht
♡ afzuigkap
♡ kookplaat
♡ keukenkastjes
♡ extra glans voor de ramen (dus in combinatie met de JEMAKO doeken/groene handschoen en zeker bij de raamset profi!)
♡ alles wat je wilt 'ontvetten'
♡ alles wat je even lekker met een sopje wil afnemen 
Mijn man gebruikt de Powerreiniger ook om vliegen en vuil van de kuip van zijn motor te poetsen. Dat kan ook met de JEMAKO Hoogglansshampoo, maar hij vindt dit kennelijk makkelijker... Echt m‎ultifunctioneel dus!

Jemako Powerreiniger - 5 feiten


Ben jij al fan van de JEMAKO Powerreiniger?
Maak dan gebruik van het navul-voordeel, en bestel een 2 of 5 liter-can zodat je zelf je fles kunt navullen. Superhandig, dan grijp je nooit meer mis! #voorraad ☺

 

Via deze link kun je de JEMAKO Powerreiniger bekijken en/of bestellen in mijn webshop (in een set, als losse fles of de voordeelcans): https://www.jemako-shop.com/bianca-lijster/nl/5-keuken


Snel naar 1 van de volgende pagina's:
JEMAKO Geurverwijderaar
JEMAKO Afwasbutler - Er is een nieuwe borstelkop bij gekomen
JEMAKO Actie-folder - De beste recepten voor jouw schone huis!