Mijn contactgegevens zijn:

Bianca Lijster
Greenterweg 11
8262 BA  Kampen
T: 06-29322872
E: bianca@supersnelschoon.nl

Je kunt bij mij terecht voor vragen over de JEMAKO producten, bestellingen, het boeken van een gezellige JEMAKO party (zelf gebruik ik liever het woord workshop, want natuurlijk mag je zelf ook aan het werk met de producten!), en informatie over het werken als zelfstandig JEMAKO distributeur. Kortom, alles wat met JEMAKO te maken heeft.

Omdat de JEMAKO doeken en de andere JEMAKO producten inmiddels zo populair zijn in Nederland (& België!), zoek ik een nieuwe collega die net als mij met deze top-producten wil werken! Voor mij maak het niet uit of je nu in Groningen woont of in Maastricht, ik help je met het opbouwen van jouw JEMAKO-bedrijf. De JEMAKO trainingen worden gegeven op diverse locaties in heel Nederand, er is vast ook een locatie bij jou in de buurt. Natuurlijk zullen we elkaar af en toe "live" zien en spreken. Maar ik train nieuwe distributeurs ook veel telefonisch en online, waardoor afstand totaal onbelangrijk is ;-)

Globaal zijn er 3 "werkniveau's" te onderscheiden:
○ Hobbymatig, gewoon naast je huidige werk en gezin, zonder enige verplichting.
○ Professioneel-Part-time, ook naast je huidige baan. Je wordt door mij opgeleid en begeleid en mag diverse trainingen volgen.
○ Als hoofdberoep. Naarmate jouw JEMAKO-bedrijf groeit, groeien ook de aangeboden trainings- en inkomensmogelijkheden.
Ik kan je geheel vrijblijvend een informatiebrochure hierover mailen of toesturen, bel me of stuur een email met je naam, woonplaats (i.v.m. mogelijke trainingslocaties) en eventueel telefoonnummer. 

Je ontvangt altijd z.s.m. een reactie op je mail, soms al binnen een paar minuten, maar altijd binnen 24 uur (op werkdagen)
Bellen kan tussen 10:00 en 22:00. Als ik even niet bereikbaar ben, spreek een voicemaiberichtje in en ik bel je snel terug.

Hartelijke groet,
Bianca Lijster
T: 06-2932 2872
E: bianca@supersnelschoon.nl